Dakwerken Dilsen-Stokkem

ROOF FIX is een onderneming met jarenlange ervaring in algemene dakwerken. Ons gespecialiseerd team van ervaren dakdekkers staat dagelijks klaar om uw projecten in Dilsen-Stokkem van A tot Z uit te voeren. Hierbij streven wij er altijd naar om uw bouwproject binnen tijd en budget op te leveren.

ROOF FIX is er niet enkel om uw dak te bouwen. Onze experts geven u ook deskundig advies bij het kiezen van technieken en materialen om zodoende een kwalitatief dak te leveren die perfect past bij uw behoeften. Onze jarenlange ervaring in de aanleg van hellende daken, platte daken / EPDM en zinkwerken stelt ons in staat om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw project.

Ons team staat klaar om u verder te helpen!

ROOF FIX aan het werk voor tevreden klanten die dakwerken willen laten uitvoeren in Dilsen-Stokkem.

Hoe voeren wij uw dakwerken uit?

Wilt u dakwerken laten uitvoeren in Dilsen-Stokkem? Dan bent u bij ROOF FIX aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat u, als bouwheer van een nieuwbouw- of renovatieproject, correct begeleid wordt tijdens onze samenwerking.

Onze experts zorgen ervoor dat u een offerte op maat krijgt die niet enkel correct is qua prijs maar ook transparant is qua materialen en deadline. Bij ROOF FIX zijn wij sterk van mening dat goede afspraken goede vrienden maken. Deze afspraken willen wij dan ook zo correct mogelijk met u maken vooraleer wij starten.

Zodra u de offerte accepteert plannen wij samen uw project in. ROOF FIX zorgt voor de materialen, mankracht en ervaring. Uw dakwerken worden uitgevoerd met de grootste zorg, kwaliteit en veiligheid.

U hoeft niets anders te doen dan genieten van uw nieuw dak!

OFFERTE DAKWERKEN

Wilt u dakwerken laten uitvoeren in Dilsen-Stokkem? Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

REALISATIES

Bekijk hieronder enkele dakwerken die wij hebben gerealiseerd in Dilsen-Stokkem.

Onze diensten

U kunt vertrouwen op Roof Fix  voor de uitvoering van uw dakwerken van A-Z, en nog veel meer. Neem hier een kijkje tussen diensten die wij in Dilsen-Stokkem en omstreken kunnen leveren.

Dakwerken

Onze gespecialiseerde dakdekkers kunnen het dak van uw nieuwbouw van A-Z construeren of uw bestaand dak compleet renoveren.

Dakreiniging

Moet uw dak onderhouden of grondig gereinigd worden? Wij kunnen u hier mee verder helpen. Roof Fix reinigt je dak op een professionele en veilige manier.

Platte daken

Roof Fix is niet enkel gespecialiseerd in klassieke hellende daken. Ook voor platte daken met kwalitatieve afwerking kunt u bij ons terecht.

Zinkwerken

Goten of afvoeren laten vernieuwen? Zinkwerken laten uitvoeren aan het dak van uw nieuwbouw? Lees meer over wat wij voor u kunnen doen.

Tuinhuizen & Schuttingen

Schuttingen plaatsen of tuinhuizen aanleggen zijn geen onbekende gebieden voor Roof Fix. Onze vakmannen helpen u graag verder.

Zonnepanelen & Laadpalen

U kunt ook bij Roof Fix terecht voor deskundig advies wat betreft zonne-energie. Wij plaatsen uw zonnepanelen en laadpalen zonder problemen.