Algemene dakwerken

Kwaliteit, vakmanschap en transparantie

 

Bij Roof Fix dragen wij kwaliteit, vakmanschap en transparantie hoog in het vaandel. Voor elk project vertrouwen we niet enkel op onze 15-jarige ervaring maar ook op onze kennis en kunde en gezond verstand. Zo hopen wij steeds de meest kwalitatieve diensten in dakwerken aan te leveren tegen de scherpste prijs.

Van A tot Z trachten wij zowel onze offertes en planningen als de nazorg van uw dak op een zo transparante en duidelijke manier over te brengen. Wij willen immers niet dat u voor onverwachtse verrassingen komt te staan bij de constructie van uw dak.

Kiest u voor Roof Fix, dan garanderen wij dat u op beide oren kunt slapen.

 

– Het Roof Fix team

Onze diensten

U kunt vertrouwen op de diensten van ROOF FIX voor de uitvoering van uw dakwerken van A-Z, en nog veel meer. Neem hier een kijkje tussen onze diensten.

Onze gespecialiseerde dakdekkers kunnen niet alleen het dak van uw nieuwbouw van A-Z construeren, maar ook bestaand dak compleet renoveren.

Lees meer

Moet uw dak onderhouden of grondig gereinigd worden? Wij kunnen u hier mee verder helpen. ROOF FIX reinigt je dak op een professionele en veilige manier.

Lees meer

ROOF FIX is vooral gespecialiseerd in klassieke hellende daken. Maar ook voor platte daken met kwalitatieve afwerking kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Goten of afvoeren laten vernieuwen? Zinkwerken laten uitvoeren aan het dak van uw nieuwbouw? Lees dan meer over wat wij voor u kunnen doen.

Lees meer

Schuttingen plaatsen of tuinhuizen aanleggen zijn geen onbekende gebieden voor ROOF FIX. Onze vakmannen u met plezier verder.

Lees meer

U kunt ook bij ROOF FIX terecht voor deskundig advies wat betreft zonne-energie. Heeft u zonnepanelen en laadpalen nodig dan plaatsen wij deze zonder problemen.

Lees meer